Accessoires

Sinds de digitalisering in hoorsystemen beschikbaar is gekomen zien we dit niet alleen terug in de functionaliteiten van de hoortoestellen zelf, maar ook in de accessoires die er in ruime mate bij zijn te verkrijgen. Zelf invloed uitoefenen op wat de toestellen doen met behulp van een afstandsbediening is daar het simpelste voorbeeld van. De hedendaagse technieken stellen u als gebruiker zelfs in staat te telefoneren via u toestellen, automatisch een specifiek programma in te schakelen afhankelijk van waar u bent of uw systeem terug te vinden via uw mobiele telefoon. Het kunnen aansluiten van het hoorsysteem aan allerlei draadloze apparaten verbreedt de toepassing ervan enorm. Een aantal innovatieve ontwikkelingen presenteren wij u op deze pagina.

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening kunt u uw hoortoestellen harder en zachter zetten, of toegang krijgen tot de door uw audicien ingestelde programma's in uw hoortoestel. Handig wanneer u de bedieningsknopjes van uw hoortoestellen niet goed kunt bedienen, of wanneer u kleine toestellen zonder knopjes heeft gekozen.

Datastreamer

Een streamer bevat dezelfde mogelijkheden als een afstandsbediening, en meer. U kunt deze namelijk via Bluetooth draadloos verbinden met uw mobiele telefoon. Op die manier kunt u de stem van uw gesprekspartner rechtstreeks in uw hoortoestellen ontvangen. Sommige modellen zijn tevens voorzien van een ringleidingontvangst of van een microfoon die op afstand met uw toestellen communiceert.


Telefoon App

De mogelijkheden om vanaf uw smartphone uw toestellen te bedienen worden steeds groter. Bij sommige hoortoestellen heeft u hierbij een Streamer nodig, maar er verschijnen ook steeds meer oplossingen die direct te verbinden zijn met uw smartphone. De app stelt u in staat om volume en programma's te wijzigen, geluid van telefoongesprekken en muziek door te sturen naar uw hoortoestellen, de batterijstatus van uw hoortoestellen te controleren, enzovoort.

TV adaptor

Komt binnenkort

 

 

 

 

 

 

 

Komt binnenkort


Microfoon

Richtmicrofoon