Service en Nazorg

Nadat u uw oplossing heeft aangeschaft gaat de gebruikstermijn in. Om de hooroplossing optimaal te laten functioneren, is regelmatig onderhoud belangrijk. De elektronica, microfoontjes en luidsprekers staan gemiddeld zo'n 14 uur per dag bloot aan factoren zoals huidvet, oorsmeer, vocht en stof. Deze zaken kunnen op den duur het functioneren van het hoortoestel beïnvloeden. Door de toestellen goed te onderhouden zorgt u ervoor dat deze invloeden zo min mogelijk tot storingen of defecten leiden.

 

Voor een groot deel kunt u bepaalde onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren. Dit betreft bijvoorbeeld het drogen van uw toestellen, reinigen van oorstukjes of vervangen van domes en filters. De artikelen die u hiervoor nodig heeft zijn bij ons verkrijgbaar. Dit kan los, of in een abonnement waarin ook een verzekering tegen verlies zit inbegrepen. 

  

Andere onderhoudswerkzaamheden doen wij voor u. Wanneer u bij ons een hooroplossing heeft aangeschaft, sturen wij u een uitnodiging als het tijd wordt voor een periodieke controle. Wij hebben hiervoor bepaalde dagen gereserveerd. Heeft u van ons een uitnodiging ontvangen, dan leest u in de brief wanneer u langs kunt komen.