Second Opinion

Heeft u al hoortoestellen maar wilt u graag een second opinion? Vraagt u zich af of de resultaten met uw huidige hooroplossing wel optimaal zijn? Dan kunt u bij Kooijman Hoortoestellen terecht voor een second opinion.

 

Samen met u zullen we bekijken welke effecten u ervaart met uw hoortoestellen. We brengen in kaart welke punten u graag verbeterd zou willen hebben. Vervolgens doen we een volledig gehooronderzoek. Op basis van de mogelijkheden van uw gehoor én uw huidige hooroplossing kunnen wij een indicatie geven van de realiseerbare verbeteringen.

Vervolgens stellen wij uw hoortoestellen opnieuw in volgens het nieuwe audiogram. We maken hierbij gebruik van objectieve methoden om de instellingen van het toestel in uw oor te optimaliseren. We meten met de nieuwe instellingen de resultaten in het spraakverstaan.

 

Indien gewenst plannen we vervolgens nog één of meerdere controles om uw ervaringen te evalueren en op basis daarvan verdere fijnafstelling te doen.

 

De enige voorwaarde is dat de betreffende toestellen door ons in de computer uitgelezen en bijgesteld kunnen worden. Sommige audiciensbedrijven leveren namelijk huismerk toestellen en wij hebben niet altijd toegang tot de instellingen en bijbehorende software. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.